Karppaus Lätyt

Vatkaa munat, lisää sulatettu voi ja mantelijauhe.

Lisää kerma joukkoon ja vatkaa, lisää suola

Laita pannu kuumenemaan ja paista letut voissa.

Letut paistuvat nopeasti ja tuoksu tosi hyviltä.

Letun saa käärittyä hyvin.

Täytteeksi sopii hyvin suolainenkin täyte.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 68 grammaa

Jamppa75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton2418g3457kcal290.1g0g241.8g0g
Kuohukerma,valio,2dl403g1370kcal8.1g12.1g141g0g
Suola, annos 3g40g0kcal0g0g0g0g
Voi, kotimainen luomu meijerivoi (Arlaingman), annos 15g40g294kcal0g0g32.2g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g363g2176kcal76.2g23.9g195.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6528g14595kcal748.8g72g1221.6g0g
Valittu annoskoko3264g7298kcal374.4g36g610.8g0g
Annoskoko puolitettuna1632g3649kcal187.2g18g305.4g0g
Arvot/100g100g224kcal11.5g1.1g18.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=359703