Kaali-kanakeitto

Kaali ja sipuli pilkotaan ja laitetaan pataan veden ja liemikuution kera, mausteeksi laitoin maustepippuria.

Liha ruskistetaan voissa ja lisätään pataan.

Kietetään kypsäksi.

NAM, NAM.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 97g27kcal1.1g3.9g0.2g2g
Broilerin fileesuikale, maustamaton (Rainbow), annos 300g48g46kcal9.7g0g0.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 161g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 3.5g11kcal0.3g0.5g0.8g0.1g
Sipuli (kuorittu)16g4.3kcal0.2g0.8g0g0.3g
Voi 3.2g23kcal0g0g2.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana657g222kcal22.6g10.4g7.8g4.8g
Valittu annoskoko329g111kcal11.3g5.2g3.9g2.4g
Annoskoko puolitettuna164g56kcal5.7g2.6g2g1.2g
Arvot/100g100g34kcal3.4g1.6g1.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=203834