Jauhemaksapihvit

Raasta peruna, silppua sipuli, kuulota sipuli pannulla.

Lisää jauhemaksan sekaan peruna, sipuli, kerma, kananmuna, maust
a valkopippurilla ja suolalla, sekoita hyvin.

Paista pannulla ohuita pihvejä ja nauti :) Tästä resepti koosta tulee miljoona noita pihvejä joten kannattaa vaikka puolittaa ainekset, pysy kuitenkin yhdessä kanamunassa vaikka puolitat :)

Mempha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu130g164kcal14.3g0.4g11.7g0g
Peruna, keskikokoinen 60g1100g660kcal16.5g143g1.1g9.9g
Sipuli (kuorittu)700g189kcal9.1g33.6g1.4g11.9g
Naudan maksa960g1272kcal176.6g55.7g36.5g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)400g660kcal12g16g60g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6580g5890kcal457g497.4g221.4g43.6g
Valittu annoskoko3290g2945kcal228.5g248.7g110.7g21.8g
Annoskoko puolitettuna1645g1472kcal114.3g124.4g55.4g10.9g
Arvot/100g100g90kcal6.9g7.6g3.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=42809