Jauhelihapihvi

400 g jauhelihaa (kevyt)
1 sipuli
2 kananmunaa
mausteita, esim.

jauhelihamauste, pippuri
-sipuli pieneksi
-mausteet
-kananmunat
-sekoitetaan jauhelihaan, kunnes tasaista, lusikalla leivinpaperin päälle pellille, hivenen muotoillaan.

200 astetta kokolämpö, 25-30 minuuttia

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Marjatta59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevytjauheliha (Atria), annos 400g20g34kcal3.8g0g2g0g
Kananmuna kuoreton 2.8g4kcal0.3g0g0.3g0g
Sipuli 10g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana66g83kcal8.4g1g4.6g0.4g
Valittu annoskoko33g41kcal4.2g0.5g2.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna17g21kcal2.1g0.3g1.2g0.1g
Arvot/100g100g125kcal12.7g1.5g6.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=233176