Jauhelihakeitto (karppi)

Ruskista jauheliha ja mausta se. Kiehauta vesi ja lisää kasvikset.

Lisää kypsä jauheliha ja mausta esimerkiksi lihaliemikuutiolla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1501g0kcal0g0g0g0g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g1051g1787kcal210.2g0g105.1g0g
Vihannessekoitus, pakaste Pirkka751g263kcal21g35.3g7.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6606g4099kcal462.4g70.6g225.2g0g
Valittu annoskoko3303g2049kcal231.2g35.3g112.6g0g
Annoskoko puolitettuna1652g1025kcal115.6g17.7g56.3g0g
Arvot/100g100g62kcal7g1.1g3.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=213690