Tomaattikeitto

1. Kuullota murskatut/palastellut valkosipulinkynnet ja palasteltu sipuli oliiviöljyssä.

2. Lisää sekaan pieneksi kuutioidut tomaatit (poista kova keskusta), mausteet ja vesi.

3. Anna kiehua hiljalleen 15-20 minuuttia.

4. Soseuta sauvasekoittimella.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 477 grammaa

Ippeliina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 16g144kcal0g0g16.3g0g
Valkosipuli 16g18kcal1.3g2.7g0.1g0.3g
Sipuli (kuorittu)233g63kcal3g11.2g0.5g4g
Tomaatti 1166g266kcal6.5g40.2g3.5g16.3g
Kasvisliemikuutio 26g78kcal2.4g3.5g6g0.4g
Sokeri 4.7g19kcal0g4.7g0g0g
Mustapippuri 2.3g6.5kcal0.3g0.9g0.1g0.6g
Basilika, kuivattu 1.2g3kcal0.2g0.2g0g0.5g
Timjami 1.2g3.3kcal0.1g0.3g0.1g0.4g
Suola, annos 3g7g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 1865g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6678g1201kcal27.6g127.4g53.2g45g
Valittu annoskoko3339g600kcal13.8g63.7g26.6g22.5g
Annoskoko puolitettuna1670g300kcal6.9g31.9g13.3g11.3g
Arvot/100g100g18kcal0.4g1.9g0.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96781