Suklaamousse

Kiehauta 0,5dl kermaa ja lisää paloiteltu suklaa.

Sekoita kunnes suklaa on sulanut.

Jätä jäähtymään.

Vatkaa loput kermat vaahdoksi ja lisää jäähtynyt suklaaseos.

Sekoita varovasti.

Annostele kahteen lasiin, peitä kelmulla ja anna tekeytyä noin 2 tuntia.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 140 grammaa

Nypynmami
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fazer Exclusive thin dark suklaa 70%, 80g levy960g5088kcal75.8g307.2g403.2g0g
Kuohukerma,valio,2dl2400g8160kcal48g72g840g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6720g26496kcal247.6g758.4g2486.4g0g
Valittu annoskoko3360g13248kcal123.8g379.2g1243.2g0g
Annoskoko puolitettuna1680g6624kcal61.9g189.6g621.6g0g
Arvot/100g100g394kcal3.7g11.3g37g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=444003