Täytekakkupohja

Voitele vuoka leivontamargariinilla odottamaan.

Vatkaa munat (6 kpl) ja sokeri vaahdoksi.

Lisää vehnäjauhot kevyesti sekoittaen (puuhaarukka on hyvä siinä).

Sekoita perunajauhot ja leivinjauhe ja kaada ne taikinaan.

Sekoita kevyesti jotta taikinasta tulee ilmava.

Kaada voideltuun vuokaan ja anna paistua 175-180oC n. 40 min. Kokeile hammastikulla että kakku on keskeltä kypsä.

Kuomoa vähän jäähtynyt kakku lautaselle ja täytä mieleiselläsi täytteellä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 75 grammaa

Marliina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, pirkka omega 1kpl157g207kcal20.5g0.5g13g0g
Hienosokeri (Euro shopper), annos 3g93g377kcal0g92.8g0g0g
Vehnäjauho, puolikarkea (Pirkka), annos 100g26g92kcal3.4g17.8g0.6g0g
Perunajauhot,rainbow53g172kcal0.1g43.1g0.1g0.7g
Leivontamargariini Euroshopper6.3g45kcal0.1g0.1g5g0g
Leivinjauhe 2.3g4kcal0.1g0.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana675g1794kcal48.4g310.4g37.4g1.4g
Valittu annoskoko338g897kcal24.2g155.2g18.7g0.7g
Annoskoko puolitettuna169g449kcal12.1g77.6g9.4g0.4g
Arvot/100g100g266kcal7.2g46g5.5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=258746