Kikpaprikapata

Hauduttele paprikaa ja sipulia sekä valkosipulia öljyssä pehmeämmiksi.

Lisää sitten muut ainekset ja anna hautua hetkinen.

Aina parempaa tulee, jos ehdit pidempään kypsennellä, mutta vahdi silloin nestemäärää, ettei pääse käprähtämään.

Tarvittaessa lisää vettä.

Mausta pippurilla ja suolalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 680g199kcal6.4g30.6g2.7g12.9g
Valkosipuli 32g35kcal2.5g5.2g0.2g0.7g
Punasipuli, kuorittu, 100g220g59kcal2.9g10.6g0.4g3.7g
Kikherne (Gogreen), annos 100g920g966kcal73.6g128.8g18.4g92g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g1480g518kcal14.8g100.6g7.4g20.7g
Rypsiöljy 40g354kcal0g0g40g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6744g4262kcal200.4g551.6g138.2g260g
Valittu annoskoko3372g2131kcal100.2g275.8g69.1g130g
Annoskoko puolitettuna1686g1065kcal50.1g137.9g34.6g65g
Arvot/100g100g63kcal3g8.2g2g3.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=228167