Kikpaprikapata

Hauduttele paprikaa ja sipulia sekä valkosipulia öljyssä pehmeämmiksi.

Lisää sitten muut ainekset ja anna hautua hetkinen.

Aina parempaa tulee, jos ehdit pidempään kypsennellä, mutta vahdi silloin nestemäärää, ettei pääse käprähtämään.

Tarvittaessa lisää vettä.

Mausta pippurilla ja suolalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 681g199kcal6.4g30.6g2.7g12.9g
Valkosipuli 32g35kcal2.5g5.2g0.2g0.7g
Punasipuli, kuorittu, 100g220g60kcal2.9g10.6g0.4g3.7g
Kikherne (Gogreen), annos 100g921g967kcal73.7g129g18.4g92.1g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g1482g519kcal14.8g100.8g7.4g20.7g
Rypsiöljy 40g354kcal0g0g40g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6752g4267kcal200.6g552.4g138.2g260.2g
Valittu annoskoko3376g2133kcal100.3g276.2g69.1g130.1g
Annoskoko puolitettuna1688g1067kcal50.2g138.1g34.6g65.1g
Arvot/100g100g63kcal3g8.2g2g3.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=228167