Kaurateeleipä

Sekoita kuivat ainet ja raastettu juusto.

Lisää öljy ja maito ja sekoita nopeasti tasaiseksi.

Älä vaivaa.

Taputtele pellille 5 pientä leipää, n. 1cm paksuisia.

Tee haarukalla reikiä ja puolita taikinapyörällä tai veitsellä.

Paista 225c uunissa n. 15min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 61 grammaa

Rytmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl4.5g15kcal0.6g2.5g0.3g0.5g
Hiivaleipäjauho myllyn paras 1 dl11g39kcal1.6g7.2g0.3g0.6g
Juusto Oltermanni 17%5.6g12kcal1.7g0g1g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen11g3.7kcal0.4g0.6g0g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Leivinjauhe 0.6g1kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana69g163kcal8.6g21g5.4g2.2g
Valittu annoskoko34g82kcal4.3g10.5g2.7g1.1g
Annoskoko puolitettuna17g41kcal2.2g5.3g1.4g0.6g
Arvot/100g100g238kcal12.5g30.5g7.8g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=163374