Jauhelihakeitto (karppi)

Ruskista jauheliha ja mausta se. Kiehauta vesi ja lisää kasvikset.

Lisää kypsä jauheliha ja mausta esimerkiksi lihaliemikuutiolla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 16g0kcal0g0g0g0g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g11g19kcal2.2g0g1.1g0g
Vihannessekoitus, pakaste Pirkka7.8g2.7kcal0.2g0.4g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana69g43kcal4.8g0.8g2.4g0g
Valittu annoskoko34g21kcal2.4g0.4g1.2g0g
Annoskoko puolitettuna17g11kcal1.2g0.2g0.6g0g
Arvot/100g100g62kcal7g1.2g3.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=213690