Mansikkakakku

Valmispohja halkaistaan.

Kostuta pohja.

Lisää rahkavaahto, vatkattua kermaa hieman ja mansikat siivuina.

Kansi päälle ja kostuta se. Lisää loppu kerma päälle.

Anna maustua jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Toeima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Torttupohja (Euroshopper), annos 200g50g175kcal2.5g35g3g0g
Vanilla rahkavaahto mansikka (Valio), annos 100g50g70kcal2.7g9.5g2.2g0g
Vispikerma Flora 20%50g110kcal1.5g2.5g10g0g
Sokeri 2.5g10kcal0g2.5g0g0g
Mansikka 175g81kcal0.9g14.7g0.4g3.3g
Marli vital-mehu vadelma-mustikka13g4.7kcal0.1g1.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana680g902kcal15.4g130.8g31.2g6.6g
Valittu annoskoko340g451kcal7.7g65.4g15.6g3.3g
Annoskoko puolitettuna170g226kcal3.9g32.7g7.8g1.7g
Arvot/100g100g133kcal2.3g19.2g4.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=133397