Kaurateeleipä

Sekoita kuivat ainet ja raastettu juusto.

Lisää öljy ja maito ja sekoita nopeasti tasaiseksi.

Älä vaivaa.

Taputtele pellille 5 pientä leipää, n. 1cm paksuisia.

Tee haarukalla reikiä ja puolita taikinapyörällä tai veitsellä.

Paista 225c uunissa n. 15min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 61 grammaa

Rytmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl448g1523kcal62.7g250.9g30g49.3g
Hiivaleipäjauho myllyn paras 1 dl1120g3920kcal156.8g716.8g34.7g61.6g
Juusto Oltermanni 17%560g1215kcal168g0g95.2g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen1120g370kcal37g54.9g0g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g112g1008kcal0g0g112g0g
Leivinjauhe 56g98kcal2.9g21.2g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6832g16269kcal854.8g2087.6g543.8g222.4g
Valittu annoskoko3416g8134kcal427.4g1043.8g271.9g111.2g
Annoskoko puolitettuna1708g4067kcal213.7g521.9g136g55.6g
Arvot/100g100g238kcal12.5g30.6g8g3.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=163374