Paistetut sipulit

Paista pilkotut sipulit öljyssä, lisää valkoviinietikka, hunaja ja mausteet ja anna hautua.

Lisää maapähkinät.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g131g35kcal1.7g6.3g0.3g2.2g
Sipuli (kuorittu)131g35kcal1.7g6.3g0.3g2.2g
Maapähkinä 44g249kcal11.2g5.8g18.8g6.9g
Neito Sitruuna Mausteöljy, 1 rkl, 13,5 g (Neito), annos 13.5g13g118kcal0g0g13.1g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)13g2.6kcal0g0.9g0g0g
Hunaja 6.1g20kcal0g4.9g0g0g
Suola, annos 3g2.6g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 1.7g5kcal0.2g0.7g0g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana686g931kcal29.6g49.8g65g23.6g
Valittu annoskoko343g465kcal14.8g24.9g32.5g11.8g
Annoskoko puolitettuna172g233kcal7.4g12.5g16.3g5.9g
Arvot/100g100g136kcal4.3g7.3g9.5g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153474