J14 Omenahillo

Pese ja lohko omput kattilaan lisää vesi ja keittele pehmeiksi.

Soseuta ja lisää sokeri.

kiehauta.

Reseptistä tulee n. 80 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Olliorava
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 2732g972kcal4.4g194.2g2.5g54.6g
Vesi, vesijohtovesi 202g0kcal0g0g0g0g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g506g1973kcal0g495.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6880g5890kcal8.8g1380g5g109.2g
Valittu annoskoko3440g2945kcal4.4g690g2.5g54.6g
Annoskoko puolitettuna1720g1473kcal2.2g345g1.3g27.3g
Arvot/100g100g86kcal0.1g20.1g0.1g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=441403