Juustokala (kerma)

Laita sulaneet kalat vuokaa, mausta suolalla ja sitruunapippurilla.

Sekoita juustoraaste kermaan ja levitä mössö kalojen päälle.

paista reilut 1/2 tuntia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 460 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastesei (Faroe), annos 100g131g105kcal24.9g0g1.3g0g
Kuohukerma (Maitokolmio), annos 100g75g263kcal1.5g2.2g27g0g
Emmental juustoraaste, lidl64g235kcal18.5g0g17.8g0g
Kuohukerma (Milbona), annos 100g75g255kcal1.5g2.2g26.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana690g1714kcal92.8g8.8g144.6g0g
Valittu annoskoko345g857kcal46.4g4.4g72.3g0g
Annoskoko puolitettuna173g429kcal23.2g2.2g36.2g0g
Arvot/100g100g248kcal13.4g1.3g21g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=224213