Mummon lihapullat

Sekoita muna, kermaviili ja sipulikeitto keskenään.

Lisää jauheliha joukkon ja sekoita hyvin.

Muotoile lihapullat ja laita uuniin 200 asteeseen n. 20. Paistoaika riippuu uunin tehosta ja lihapullien koosta.

Huom! Yksi annos=yksi lihapulla ja tein siis melko pieniä lihapullia.

Reseptistä tulee n. 39 annosta ja yksi annos painaa n. 18 grammaa

Page13
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipulikeitto, pirkka 57g278g889kcal16.9g127.8g33.3g0g
Jauheliha porsaan 12%1945g4123kcal350.1g0g233.4g0g
Kermaviili,kevyt (Pirkka), annos 200g975g780kcal25.3g39g58.5g0g
Kananmuna, keitetty 258g369kcal32.3g0.8g26.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6912g12321kcal849.2g335.2g703.4g0g
Valittu annoskoko3456g6161kcal424.6g167.6g351.7g0g
Annoskoko puolitettuna1728g3080kcal212.3g83.8g175.9g0g
Arvot/100g100g178kcal12.3g4.8g10.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=335590