Siskomakkara keitto (Hajdu)

Kuori perunat paloittele lisää juureskuutiot ja siskonmakkarat, mausta lihaliemellä ja kasvisliemellä sekä maustepippuri.

Lisää vesi, kun soppa kypsää lisää persilja.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 455 grammaa

Hajdu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g8.5g5.1kcal0.1g1.1g0g0.1g
Apetit Juureskuutiot (Apetit), annos 250g5.6g1.5kcal0g0.3g0g0.2g
Siskonmakkara (Korpela), annos 100g4.5g11kcal0.5g0g0.8g0g
Kasvisliemikuutio (Maggi), annos 10g0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Vesi17g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana71g36kcal1.2g2.8g1.6g0.6g
Valittu annoskoko36g18kcal0.6g1.4g0.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna18g9kcal0.3g0.7g0.4g0.2g
Arvot/100g100g50kcal1.7g3.9g2.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271070