Juustokala (kerma)

Laita sulaneet kalat vuokaa, mausta suolalla ja sitruunapippurilla.

Sekoita juustoraaste kermaan ja levitä mössö kalojen päälle.

paista reilut 1/2 tuntia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 460 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastesei (Faroe), annos 100g14g11kcal2.6g0g0.1g0g
Kuohukerma (Maitokolmio), annos 100g7.8g27kcal0.2g0.2g2.8g0g
Emmental juustoraaste, lidl6.6g24kcal1.9g0g1.9g0g
Kuohukerma (Milbona), annos 100g7.8g27kcal0.2g0.2g2.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana72g178kcal9.8g0.8g15g0g
Valittu annoskoko36g89kcal4.9g0.4g7.5g0g
Annoskoko puolitettuna18g45kcal2.5g0.2g3.8g0g
Arvot/100g100g249kcal13.6g1.1g20.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=224213