Sellerisalaatti

Selleri pilkotaan n sentin paloiksi.

Sipuli kuutioidaan pieniksi paloiksi.

Kaikki aineet yhdistetään.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Raus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka280g31kcal3.1g3.1g0.6g2.8g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g42g378kcal0g0g42g0g
Sitruunamehu, 100% (Sicilia), annos 10g21g5.3kcal0.1g1.8g0g0g
Mustapippuri 1.4g3.9kcal0.2g0.5g0g0.4g
Suola, annos 3g5.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana700g837kcal6.8g10.8g85.2g6.4g
Valittu annoskoko350g418kcal3.4g5.4g42.6g3.2g
Annoskoko puolitettuna175g209kcal1.7g2.7g21.3g1.6g
Arvot/100g100g120kcal1g1.5g12.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=468706