Jauhelihakastike

Tattakai kevyempää tulee kun käyttää mahd.

vähärasvaista jauhelihaa ja kermankin vaihtaa kevyempään...

meillä ei sattunu kaapissa olemaan kuin nämä niin siksi näistä aineista......

ruskista jauheliha, mausta makusi mukaan.

Lisää pastakastike ja kerma.

Lämmitä kastike, älä anna hirveesti kiehua...

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Carppa78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta, paistettu 175g524kcal40g0g40.8g0g
Pastakastike Raguletto, annos 100g117g64kcal2.3g7.6g2.9g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl58g50kcal0.8g2.6g4.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana700g1275kcal86.2g20.4g95.6g0g
Valittu annoskoko350g637kcal43.1g10.2g47.8g0g
Annoskoko puolitettuna175g319kcal21.6g5.1g23.9g0g
Arvot/100g100g182kcal12.3g2.9g13.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=275071