Vadelmavaniljajogurttijäädyke

Soseuta puoliksi sulaneet vadelmat.

Kaada joukkoon 5dl jogurttia.

Vatkaa ja pakasta.

Ota pakastimesta kahden tunnin välein ja vatkaa.

Näin jäädykkeeseen muodostuvat kiteet ovat pienempiä.

Jäätelö on valmis, kun koostumus muistuttaa kaupan tuotetta.

Notkeuttamiseen voi käyttää 2dl vaniljajogurttia.

Myrtti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ingman, jogurtti vanilja 0,1 (100g)258g181kcal10.3g33.5g9g0.5g
Vadelma, pakaste, pirkka, 0,5 pss92g32kcal0.9g3.8g0.7g3.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana700g424kcal22.4g74.6g19.4g7.8g
Valittu annoskoko350g212kcal11.2g37.3g9.7g3.9g
Annoskoko puolitettuna175g106kcal5.6g18.7g4.9g2g
Arvot/100g100g61kcal3.2g10.7g2.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=34431