Punaviinikastike

Valmista ruskea kastike.

Lisää punkku ruskeaankastikkeeseen.

Kuullosta sipulit ja lisää ne mukaan.

Mausta lihaliemikuutiolla, mustapippurilla sekä yhdellä laakerinlehdellä.

Lopuksi lisää tuoretta persiljaa.

Angus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho sunnuntai53g186kcal6.4g37.7g1.1g1.9g
Voi (perinteinen meijerivoi)22g160kcal0g0g17.7g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl8.9g22kcal1.1g0.1g1.9g0g
Punaviini, 12%177g149kcal0.5g0.4g0g0g
Sipuli (kuorittu)89g24kcal1.2g4.3g0.2g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana700g1081kcal18.4g85g41.8g6.8g
Valittu annoskoko350g541kcal9.2g42.5g20.9g3.4g
Annoskoko puolitettuna175g270kcal4.6g21.3g10.5g1.7g
Arvot/100g100g154kcal2.6g12.1g6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=40595