Pikapapukeitto

Edellisten lisäksi keittoa maustamaan ainakin laakerinlehti, pari tl viinietikkaa (itse käytin valkosipulimaustettua valkoviinietikkaa), ripaus suolaa ja mustapippuria.

Yrttejä ja muita mausteita maun mukaan.

Oregano toimii ainakin hyvin.

Ja papuja voi vaihdella.

Viimeksi käytin fawa-papuja, ja hyvää oli. Näitä löytyy erilaisista etnoruokakaupoista tölkitettyinä.

Kaikki ainekset kattilaan kuumenemaan.

Lisäksi muutama desi vettä.

Kun ovat kuumentuneet (soijarouhe turvonnut), soppa soseeksi esim.

sauvasekoittajalla.

Hupakko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Soijarouhe, 1 dl16g56kcal5.8g1.7g2.9g1.6g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g199g70kcal2g13.5g1g2.8g
Papu, Pinto. 70g135g458kcal28.1g85.3g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana700g1166kcal71.8g201g10.8g8.8g
Valittu annoskoko350g583kcal35.9g100.5g5.4g4.4g
Annoskoko puolitettuna175g292kcal18g50.3g2.7g2.2g
Arvot/100g100g167kcal10.3g28.7g1.5g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=42467