Jauhemaksapihvit

Raasta peruna, silppua sipuli, kuulota sipuli pannulla.

Lisää jauhemaksan sekaan peruna, sipuli, kerma, kananmuna, maust
a valkopippurilla ja suolalla, sekoita hyvin.

Paista pannulla ohuita pihvejä ja nauti :) Tästä resepti koosta tulee miljoona noita pihvejä joten kannattaa vaikka puolittaa ainekset, pysy kuitenkin yhdessä kanamunassa vaikka puolitat :)

Mempha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu14g17kcal1.5g0g1.2g0g
Peruna, keskikokoinen 60g117g70kcal1.8g15.2g0.1g1.1g
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.1g1.3g
Naudan maksa102g135kcal18.8g5.9g3.9g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)43g70kcal1.3g1.7g6.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana700g626kcal48.8g52.8g23.4g4.8g
Valittu annoskoko350g313kcal24.4g26.4g11.7g2.4g
Annoskoko puolitettuna175g157kcal12.2g13.2g5.9g1.2g
Arvot/100g100g90kcal7g7.5g3.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=42809