Suppilovahvero-sipulikeitto

Kuullota sipulit kullankeltaisiksi hitaasti margariinissä.

Lisää sienet loppuvaiheessa.

Lisää liemikuutio, vesi, balsamico ja mausteiksi mustapippuri, (suola).

Anna kiehua tunti, tarkasta maku.

Tarjoa paahdetun leivän kanssa.

Mynthon
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)110g30kcal1.4g5.3g0.2g1.9g
Valkosipuli 1.9g2.1kcal0.2g0.3g0g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g27g8.2kcal0.3g1.1g0.1g0g
Oivariini, 60 (100g)8.2g45kcal0.1g0.1g4.9g0g
Vesi192g0kcal0g0g0g0g
Viinietikka balsami8.2g2.9kcal0g0.1g0g0g
Kasvisliemikuutio 2.7g8.3kcal0.3g0.4g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana700g193kcal4.6g14.6g11.6g3.8g
Valittu annoskoko350g96kcal2.3g7.3g5.8g1.9g
Annoskoko puolitettuna175g48kcal1.2g3.7g2.9g1g
Arvot/100g100g28kcal0.7g2.1g1.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=50240