Naurisgratiini

Kuori ja paloittele nauriit, keitä ne pehmeiksi.

Asettele uunivuokaan, lisää päälle suola, kerma ja juustoraaste.

Gratinoi ½ tuntia, 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 351 grammaa

Minnari65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nauris 250g69kcal2.5g10.5g0.8g4.8g
Kuohukerma,valio,2dl50g170kcal1g1.5g17.5g0g
Emmentalraaste (Arla), annos 150g50g195kcal14.5g0.8g15g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana702g868kcal36g25.6g66.6g9.6g
Valittu annoskoko351g434kcal18g12.8g33.3g4.8g
Annoskoko puolitettuna176g217kcal9g6.4g16.7g2.4g
Arvot/100g100g124kcal5.1g3.6g9.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=211542