Raparperihilloke

*Leikkaa raparperinvarret noin 1 sentin paloiksi ja laita kasariin.

*Lisää vesi ja kuumenna höyryäväksi.

*Sekoita joukkoon sokeri ja keitä 5-10 minuuttia kunnes raparperi on soseutunut.

*Mausta halutessasi mintulla.

*Voit maustaa hillokkeen kanelilla, kardemummalla tai inkiväärillä.

*Kokeile myös kakkujen täytteenä tai lettujen ja jäätelön kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1755 grammaa

Tammitytto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 2400g808kcal16.6g132g2.4g33.6g
Sokeri 510g2070kcal0g509.5g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 600g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7020g5757kcal33.2g1283g4.8g67.2g
Valittu annoskoko3510g2878kcal16.6g641.5g2.4g33.6g
Annoskoko puolitettuna1755g1439kcal8.3g320.8g1.2g16.8g
Arvot/100g100g82kcal0.5g18.3g0.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=428061