Lihapullat sika-nauta

Sekoita sipulikeittoainekset ja korppujauho kermaviiliin, anna turvota noin 10 minuuttia.

Sekoita jauheliha ja kananmuna kermaviiliseokseen ja pyörittele massasta pullia.

200C, noin 20 minuuttia uunin keskitasossa.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Eater
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 2000g4429kcal350g0g340g0g
Kermaviili, maustamaton (Valio)800g960kcal24g32.8g80g0g
Ranskalainen sipulikeitto-ainekset (Knorr), annos 52g400g1280kcal36g208g24g36g
Korppujauho 100g366kcal10.5g74.9g1g5.3g
Kananmuna kuoreton 220g314kcal27.5g0.7g22.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7040g14698kcal896g632.8g935g82.6g
Valittu annoskoko3520g7349kcal448g316.4g467.5g41.3g
Annoskoko puolitettuna1760g3674kcal224g158.2g233.8g20.7g
Arvot/100g100g209kcal12.7g9g13.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=323476