Rentosen Cappellilaatikko

Paistajauhelihat ja mausta suolalla ja lihaliemikuutiolla.

Yhdistä vuokaan jauheliha ja keittämätön pasta ja kaada vettä niin että makaroonit peittyvät.

Lisää suolaa ja muita mausteita mielesi mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Rentonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta, Torino Täysjyvä cappelli (Raisio), annos 70g94g309kcal15g58.1g1.9g5.6g
Jauheliha, sika-nauta 75g166kcal13.1g0g12.7g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl1.9g4.7kcal0.2g0g0.4g0g
Vesi187g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana716g959kcal56.6g116.2g30g11.2g
Valittu annoskoko358g480kcal28.3g58.1g15g5.6g
Annoskoko puolitettuna179g240kcal14.2g29.1g7.5g2.8g
Arvot/100g100g134kcal7.9g16.2g4.2g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=284141