Tomaattikeitto

1. Kuullota murskatut/palastellut valkosipulinkynnet ja palasteltu sipuli oliiviöljyssä.

2. Lisää sekaan pieneksi kuutioidut tomaatit (poista kova keskusta), mausteet ja vesi.

3. Anna kiehua hiljalleen 15-20 minuuttia.

4. Soseuta sauvasekoittimella.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 477 grammaa

Ippeliina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 1.7g16kcal0g0g1.7g0g
Valkosipuli 1.7g1.9kcal0.1g0.3g0g0g
Sipuli (kuorittu)25g6.7kcal0.3g1.2g0g0.4g
Tomaatti 125g28kcal0.7g4.3g0.4g1.7g
Kasvisliemikuutio 2.7g8.4kcal0.3g0.4g0.6g0g
Sokeri 0.5g2kcal0g0.5g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Basilika, kuivattu 0.1g0.3kcal0g0g0g0.1g
Timjami 0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 200g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana715g129kcal2.8g13.6g5.4g4.6g
Valittu annoskoko358g64kcal1.4g6.8g2.7g2.3g
Annoskoko puolitettuna179g32kcal0.7g3.4g1.4g1.2g
Arvot/100g100g18kcal0.4g1.9g0.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96781