Lihapullat pannia varten

Korppujauhojen ja sipulikeittoainesten turvotus kermaviilissä.

Lisää kananmuna ja jauheliha, sekoita taikinaksi.

Pulliksi uuniin +225c parikymmentä minuuttia.

Reseptistä tulee n. 22 annosta ja yksi annos painaa n. 32 grammaa

Noodendal
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2042g3390kcal388g0g204.2g0g
Ranskalainen sipulikeitto-ainekset (Knorr), annos 52g266g850kcal23.9g138.1g15.9g23.9g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 1021g655kcal32.7g49.2g35.7g0.1g
Kananmuna kuoreton 255g364kcal31.9g0.8g26.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7168g10517kcal953g376.2g564g48g
Valittu annoskoko3584g5259kcal476.5g188.1g282g24g
Annoskoko puolitettuna1792g2629kcal238.3g94.1g141g12g
Arvot/100g100g147kcal13.3g5.2g7.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=214110