Lihapullat pannia varten

Korppujauhojen ja sipulikeittoainesten turvotus kermaviilissä.

Lisää kananmuna ja jauheliha, sekoita taikinaksi.

Pulliksi uuniin +225c parikymmentä minuuttia.

Reseptistä tulee n. 22 annosta ja yksi annos painaa n. 32 grammaa

Noodendal
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha21g34kcal3.9g0g2.1g0g
Ranskalainen sipulikeitto-ainekset (Knorr), annos 52g2.7g8.5kcal0.2g1.4g0.2g0.2g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 10g6.6kcal0.3g0.5g0.4g0g
Kananmuna kuoreton 2.6g3.7kcal0.3g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana72g106kcal9.4g3.8g6g0.4g
Valittu annoskoko36g53kcal4.7g1.9g3g0.2g
Annoskoko puolitettuna18g27kcal2.4g1g1.5g0.1g
Arvot/100g100g147kcal13g5.3g8.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=214110