Possupata

Kuullota sipulit ja valkosipuli curryllä maustetussa voiöljyseoksessa.

Lisää porsaansuikaleet ja ruskista.

Lisää pannulle tomaattipure ja tilkka vettä.

Mausta.

Hauduta kunnes lihat ovat mureita.

Lisää kerma ja oliivit.

Kuumenna.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 194 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanlihasuikale naturel (Pirkka), annos 400g19g37kcal3.8g0g2.4g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g3.3g2.4kcal0.1g0.4g0g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)4.7g7.8kcal0.1g0.2g0.7g0g
Figaro, mustia oliiveja, kivettömiä2.3g4.1kcal0g0.1g0.4g0g
Sweet Chili Sauce (Lidl), annos 30g1.4g2.3kcal0g0.6g0g0g
Soijakastike, annos (3rkl) 54g2.5g1.5kcal0.1g0.2g0g0g
Sipuli (kuorittu)2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.9g1kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana72g114kcal8.4g3.6g7g0g
Valittu annoskoko36g57kcal4.2g1.8g3.5g0g
Annoskoko puolitettuna18g29kcal2.1g0.9g1.8g0g
Arvot/100g100g158kcal11.6g5g9.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=179555