Jauheliha-pekonipata

Paista pekoni ja jauheliha, lisää pilkotut porkkanat ja sipulit sekä mausteet.

Lisää vesi ja pasta, anna hautua kunnes pasta on kypsää.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha13g21kcal2.4g0g1.3g0g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 2.7g6.2kcal0.4g0g0.5g0g
Sipuli (kuorittu)1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g5.9g1.7kcal0g0.4g0g0.1g
Pasta, Pirkka Gnocchi5.5g20kcal0.7g4.1g0.1g0.2g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 7.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana73g99kcal7g9.2g3.8g0.6g
Valittu annoskoko36g50kcal3.5g4.6g1.9g0.3g
Annoskoko puolitettuna18g25kcal1.8g2.3g1g0.2g
Arvot/100g100g136kcal9.6g12.6g5.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147519