Kaali-kanakeitto

Kaali ja sipuli pilkotaan ja laitetaan pataan veden ja liemikuution kera, mausteeksi laitoin maustepippuria.

Liha ruskistetaan voissa ja lisätään pataan.

Kietetään kypsäksi.

NAM, NAM.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 11g3kcal0.1g0.4g0g0.2g
Broilerin fileesuikale, maustamaton (Rainbow), annos 300g5.4g5.1kcal1.1g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 18g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.4g1.2kcal0g0.1g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Voi 0.4g2.6kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana73g25kcal2.4g1.2g0.8g0.4g
Valittu annoskoko37g12kcal1.2g0.6g0.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna18g6kcal0.6g0.3g0.2g0.1g
Arvot/100g100g34kcal3.3g1.6g1.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=203834