Paistetut sipulit

Paista pilkotut sipulit öljyssä, lisää valkoviinietikka, hunaja ja mausteet ja anna hautua.

Lisää maapähkinät.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g14g3.8kcal0.2g0.7g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)14g3.8kcal0.2g0.7g0g0.2g
Maapähkinä 4.7g27kcal1.2g0.6g2g0.7g
Neito Sitruuna Mausteöljy, 1 rkl, 13,5 g (Neito), annos 13.5g1.4g13kcal0g0g1.4g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)1.4g0.3kcal0g0.1g0g0g
Hunaja 0.7g2.2kcal0g0.5g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana74g100kcal3.2g5.4g6.8g2.2g
Valittu annoskoko37g50kcal1.6g2.7g3.4g1.1g
Annoskoko puolitettuna19g25kcal0.8g1.4g1.7g0.6g
Arvot/100g100g135kcal4.3g7.3g9.2g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153474