Lämmin tuorejuusto-broilerisiivuvoileipä

Voitele paahtoleipä creme bonjourilla, ripauta vähän mustapippuria päälle.

Päällystä broilerisiivuilla ja paprikaviipaleella, päällimmäiseksi emmentalia.

Lämmitä 175-200 asteisessa uunissa 5-10 minuuttia, leipää tarkkailemalla näkee, milloin kypsyysaste alkaa olla omaan makuun sopiva.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Sallay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Emmental, sinileima50g188kcal14.4g0g14.4g0g
Paprika, punainen45g12kcal0.4g2.1g0.2g0.9g
Kaurapaahtoleipä, Fazer (22 g viipale)99g257kcal9.6g47.5g3.3g6g
Snellman Hunajabroilerifilee (Ohuenohut)131g132kcal26.1g3.5g1.3g0.5g
Creme Bonjour, Italialaiset yrtit (light, 15 %)36g61kcal2.5g1.1g5.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana720g1300kcal106g108.4g49.2g14.8g
Valittu annoskoko360g650kcal53g54.2g24.6g7.4g
Annoskoko puolitettuna180g325kcal26.5g27.1g12.3g3.7g
Arvot/100g100g181kcal14.7g15.1g6.8g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=92959