Jauhelihakastike

Tattakai kevyempää tulee kun käyttää mahd.

vähärasvaista jauhelihaa ja kermankin vaihtaa kevyempään...

meillä ei sattunu kaapissa olemaan kuin nämä niin siksi näistä aineista......

ruskista jauheliha, mausta makusi mukaan.

Lisää pastakastike ja kerma.

Lämmitä kastike, älä anna hirveesti kiehua...

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Carppa78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta, paistettu 1800g5385kcal411.3g0g419.9g0g
Pastakastike Raguletto, annos 100g1200g660kcal24g78g30g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl600g510kcal8.4g26.4g42g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7200g13109kcal887.4g208.8g983.8g0g
Valittu annoskoko3600g6555kcal443.7g104.4g491.9g0g
Annoskoko puolitettuna1800g3277kcal221.9g52.2g246g0g
Arvot/100g100g182kcal12.3g2.9g13.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=275071