Juusto-parsakaalikastike

2 dl Pirkka ruokakerma 10%
100 g Philadelphia light juusto
500 grammaa parsakaalia
1 tl sitruunapippuria
0,5 tl suolaa

Pilko parsakaali.

Keitä kerma ja parsakaali paistinpannulla.

Laita puoli pakettia tuorejuustoa sekaan mausteiden kanssa.

Sekoita.

Keitä noin 10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 202 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma, Pirkka 10%901g1081kcal26.1g40.5g90.1g0g
Philadelphia Light tuorejuusto450g856kcal35.1g15.3g72g0g
Parsakaali brokkoli 2251g789kcal104g43.9g6.8g56.3g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g23g38kcal1.8g7.2g0.2g0g
Suola, annos 3g11g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7272g5528kcal334g213.8g338.2g112.6g
Valittu annoskoko3636g2764kcal167g106.9g169.1g56.3g
Annoskoko puolitettuna1818g1382kcal83.5g53.5g84.6g28.2g
Arvot/100g100g76kcal4.6g2.9g4.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=383484