Poronkäristys

Ruskista käristykseen sopiva poronliha rasvassa paistokasarissa tai padassa.

Lisää joukkoon sipulikuutiot ja kuullota hetki.

Sekoita joukkoon Flora Ruoka, liemitiiviste ja tuorejuusto.

Tarkista maku.

Hauduta 10 minuuttia ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Tiitukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora culinesse17g125kcal0g0g13.9g0g
Sipulikuutiot rainbow38g3.8kcal0.6g0.6g0g0g
Flora kevyt ruoka 7%94g80kcal0.9g4.2g6.6g0g
Tuorejuusto Creme Bonjour Pippuriseos 15% (Creme bonjour), annos 200g38g64kcal2.8g0.6g5.6g0g
Poronkäristys, Polarica180g234kcal36g0g10.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana732g1013kcal80.6g10.8g73.8g0g
Valittu annoskoko366g507kcal40.3g5.4g36.9g0g
Annoskoko puolitettuna183g253kcal20.2g2.7g18.5g0g
Arvot/100g100g139kcal11g1.5g10.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=59713