Kikpaprikapata

Hauduttele paprikaa ja sipulia sekä valkosipulia öljyssä pehmeämmiksi.

Lisää sitten muut ainekset ja anna hautua hetkinen.

Aina parempaa tulee, jos ehdit pidempään kypsennellä, mutta vahdi silloin nestemäärää, ettei pääse käprähtämään.

Tarvittaessa lisää vettä.

Mausta pippurilla ja suolalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 75g22kcal0.7g3.4g0.3g1.4g
Valkosipuli 3.5g3.8kcal0.3g0.6g0g0.1g
Punasipuli, kuorittu, 100g24g6.5kcal0.3g1.2g0g0.4g
Kikherne (Gogreen), annos 100g101g106kcal8.1g14.1g2g10.1g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g162g57kcal1.6g11g0.8g2.3g
Rypsiöljy 4.4g39kcal0g0g4.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana739g467kcal22g60.6g15g28.6g
Valittu annoskoko369g233kcal11g30.3g7.5g14.3g
Annoskoko puolitettuna185g117kcal5.5g15.2g3.8g7.2g
Arvot/100g100g63kcal3g8.2g2g3.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=228167