Jauhelihakastike

Tattakai kevyempää tulee kun käyttää mahd.

vähärasvaista jauhelihaa ja kermankin vaihtaa kevyempään...

meillä ei sattunu kaapissa olemaan kuin nämä niin siksi näistä aineista......

ruskista jauheliha, mausta makusi mukaan.

Lisää pastakastike ja kerma.

Lämmitä kastike, älä anna hirveesti kiehua...

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Carppa78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta, paistettu 19g56kcal4.3g0g4.4g0g
Pastakastike Raguletto, annos 100g13g6.9kcal0.2g0.8g0.3g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl6.3g5.3kcal0.1g0.3g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana75g137kcal9.2g2.2g10.2g0g
Valittu annoskoko38g68kcal4.6g1.1g5.1g0g
Annoskoko puolitettuna19g34kcal2.3g0.6g2.6g0g
Arvot/100g100g182kcal12.2g2.9g13.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=275071