Sellerisalaatti

Selleri pilkotaan n sentin paloiksi.

Sipuli kuutioidaan pieniksi paloiksi.

Kaikki aineet yhdistetään.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Raus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka30g3.3kcal0.3g0.3g0.1g0.3g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g4.5g41kcal0g0g4.5g0g
Sitruunamehu, 100% (Sicilia), annos 10g2.3g0.6kcal0g0.2g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana75g90kcal0.6g1.2g9.2g0.6g
Valittu annoskoko38g45kcal0.3g0.6g4.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna19g22kcal0.2g0.3g2.3g0.2g
Arvot/100g100g119kcal0.8g1.6g12.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=468706