Tomaattikeitto

Kiehauta paseerattu tomaatti ja vesi.

Kun seos kiehuu, laita tuorejuusto.

Anna juuston sulaa ja hetken kuluttua lisaa paahtoleipä murennettuna joukkoon.

Voit ottaa reunat pois leivästä tai laittaa ne keittoon mukaan.

Anna hetkinen kiehua ja soseuta keitto soseuttimella.

Voit maustaa esim.

yrttisuolalla.

Huom: keitto pohjautuu joten muista hämmentää.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 157 grammaa

Marliina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paseerattu tomaatti rainbow2000g700kcal20g138g10g0g
Tuorejuusto, Viola 13% valkosipuli400g640kcal32g16g52g0g
Ruispaahtoleipä Fazer, 700g (Fazer), annos 700g160g416kcal14.7g70.4g4.6g10.1g
Vesi, vesijohtovesi 1200g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7520g3512kcal133.4g448.8g133.2g20.2g
Valittu annoskoko3760g1756kcal66.7g224.4g66.6g10.1g
Annoskoko puolitettuna1880g878kcal33.4g112.2g33.3g5.1g
Arvot/100g100g47kcal1.8g6g1.8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=254514