Makkarakastike

Pilko nakit ja paista pannulla niin että saavat väriä ja laita sitten kattilaan.

Kuullota sipuli ja laita makkaroiden sekaan.

Laita rasva pannulle ja anna sulaa, lisää joukkoon vehnäjauhot ja ruskista ne (älä anna palaa!!) Kun jauhot ovat kauniin ruskeat lisää pannulle vesi sekä lihaliemikuutiot ja sekoita niin että seoksesta tulle tasainen.

Lisää sitten seos makkaroiden ja sipulin kanssa kattilaan ja anna niiden vielä kiehuskella kattilassa väh. 15 min. ajan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 314 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Margariini, Flora Kevyt 40%, 5g, 1tl (400g paketti)80g304kcal0.4g5.2g32g0g
Vehnäjauho, sunnuntai240g840kcal28.8g170.4g5g7.2g
Lihaliemikuutio Maggi44g123kcal4g3.1g10.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 2400g0kcal0g0g0g0g
Kalkkunanakit (Atria), annos 28g800g800kcal96g20.8g38.4g3.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7528g4242kcal263.6g418.2g171.8g27.6g
Valittu annoskoko3764g2121kcal131.8g209.1g85.9g13.8g
Annoskoko puolitettuna1882g1061kcal65.9g104.6g43g6.9g
Arvot/100g100g56kcal3.5g5.6g2.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113401