Tomaattikeitto

Kiehauta paseerattu tomaatti ja vesi.

Kun seos kiehuu, laita tuorejuusto.

Anna juuston sulaa ja hetken kuluttua lisaa paahtoleipä murennettuna joukkoon.

Voit ottaa reunat pois leivästä tai laittaa ne keittoon mukaan.

Anna hetkinen kiehua ja soseuta keitto soseuttimella.

Voit maustaa esim.

yrttisuolalla.

Huom: keitto pohjautuu joten muista hämmentää.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 157 grammaa

Marliina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paseerattu tomaatti rainbow2004g702kcal20g138.3g10g0g
Tuorejuusto, Viola 13% valkosipuli401g641kcal32.1g16g52.1g0g
Ruispaahtoleipä Fazer, 700g (Fazer), annos 700g160g417kcal14.8g70.5g4.6g10.1g
Vesi, vesijohtovesi 1203g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7536g3520kcal133.8g449.6g133.4g20.2g
Valittu annoskoko3768g1760kcal66.9g224.8g66.7g10.1g
Annoskoko puolitettuna1884g880kcal33.5g112.4g33.4g5.1g
Arvot/100g100g47kcal1.8g6g1.8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=254514