Omenapiirakka

1)Sulata ja jäähdytä voi
2)Sekoita munat ja sokeri
3)Lisää edelliseen kuivat aineet, maito ja voi ja sekoita tasaiseksi.

4) Levitä voidellulle n.27cm halk.

/ 25x30cm piirasvuoalle.

5) Raastettu/paloiteltu omena päälle, halutessasi kanelia mausteeksi.

6) Paista 25-35min ja 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Ovalie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 442g630kcal55.2g1.3g45.3g0g
Sokeri 683g2770kcal0g681.8g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g32g129kcal0g31.8g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai783g2740kcal93.9g555.9g16.4g23.5g
Voi 602g4369kcal7.2g2.4g489.6g0g
Maito, Kevyt402g185kcal12.8g19.3g6g0g
Omena, ulkomainen, kuorittu 803g359kcal1.5g75.6g0.8g14.5g
Leivinjauhe 30g53kcal1.6g11.4g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7552g22468kcal344.4g2759g1116.2g76.4g
Valittu annoskoko3776g11234kcal172.2g1379.5g558.1g38.2g
Annoskoko puolitettuna1888g5617kcal86.1g689.8g279.1g19.1g
Arvot/100g100g298kcal4.6g36.5g14.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=127760