Kikpaprikapata

Hauduttele paprikaa ja sipulia sekä valkosipulia öljyssä pehmeämmiksi.

Lisää sitten muut ainekset ja anna hautua hetkinen.

Aina parempaa tulee, jos ehdit pidempään kypsennellä, mutta vahdi silloin nestemäärää, ettei pääse käprähtämään.

Tarvittaessa lisää vettä.

Mausta pippurilla ja suolalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 766g224kcal7.2g34.5g3.1g14.6g
Valkosipuli 36g39kcal2.8g5.9g0.2g0.8g
Punasipuli, kuorittu, 100g248g67kcal3.2g11.9g0.5g4.2g
Kikherne (Gogreen), annos 100g1036g1088kcal82.9g145.1g20.7g103.6g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g1667g583kcal16.7g113.4g8.3g23.3g
Rypsiöljy 45g398kcal0g0g45.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7596g4800kcal225.6g621.6g155.8g293g
Valittu annoskoko3798g2400kcal112.8g310.8g77.9g146.5g
Annoskoko puolitettuna1899g1200kcal56.4g155.4g39g73.3g
Arvot/100g100g63kcal3g8.2g2.1g3.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=228167